Nostre Centre Punt de Trobada d'informació sobre cànnabis medicinal

Medcan posa a la disposició dels qui ho sol·licitin, un espai amb una capacitat de fins a 25 persones on dur a terme activitats de difusió, debats, xerrades, cinema fòrums i tot tipus d'esdeveniments culturals relacionats amb la formació i l'aprenentatge en tot el relatiu al cànnabis medicinal. Organitzacions sense ànim de lucre, col·lectius de pacients o entitats relacionades d'alguna manera amb la salut i/o el cànnabis, poden sol·licitar de manera gratuïta l'ús d'aquest espai a través del nostre formulari de contacte.

Sala de Lectura i Videoteca

Vingui al nostre centre, hi podrà trobar un racó de lectura permanent amb llibres, publicacions científiques sobre l'ús medicinal del cànnabis, guies introductòries al cànnabis medicinal, etc… a tots aquests materials podrà accedir gratuïtament al nostre espai, i podrà adquirir-los si desitja consultar-los en la seva pròpia llar. A més realitzem una agenda d'activitats culturals amb xerrades col·loqui informatives, debats, cinema fòrums etc…
Medcan compta amb una àmplia col·lecció de llibres, textos científics i vídeos relacionats amb la planta del cànnabis, les seves aplicacions actuals i el seu potencial terapèutic. Tota la informació digital és descarregable i els llibres estan disponibles tant a l'ús com a la venda. Disposem tant d'un racó de lectura com d'una sala habilitada per a la projecció de materials audiovisuals.

Tenda de Productes Derivats del Cànem

Els fitocannabinoides (cannabinoides d'origen natural extrets de plantes) poden ajudar a pal·liar diferents tipus de dolències creant sinergies amb el nostre propi sistema endocannabinoide, que té un important paper en la regulació de diferents processos fisiològics i patològics del nostre organisme. Al nostre centre posem a l'abast de la població tota classe d'informació sobre aquest tipus de teràpies; Disposem d'una selecció de productes a força de cànem, de nutrició BIO (certificats i amb altres components naturals), i disposem també d'una selecció de productes d'ús tòpic, tant de bellesa com d'higiene personal, o per a tractaments dermatològics.
Així mateix, podem oferir tractaments amb olis d'ús sublingual, càpsules, xiclets, cristalls i una àmplia selecció de productes rics en CBD. Tenim el compromís d'estar a l'última en aquest tipus de tractaments, per poder ajudar a persones amb dolències susceptibles de ser tractades amb cannabinoides.

Àmplia gamma de productes de Salut, Bellesa i Alimentació

El Nostre Equip

L'equip humà de MEDCAN, està integrat per personal mèdic col·legiat, especialitzat en endocannabinologIa, secundat eficaçment per professionals diplomats altament qualificats en el camp de la infermeria, atenció primària, fisioteràpia i psicopatologia.
El nostre equip coneix àmpliament el potencial terapèutic existent en els cannabinoides i conseqüentment pot orientar amb rigor, a totes les persones que desitgen informar-se, sobre l'ús de possibles tractaments complementaris amb cànnabis medicinal en diferents dolències o malalties.