Sol·liciti informació o cita prèvia al nostre centre per mitjà del nostre formulari de contacte, o si ho prefereix, truqui’ns per telèfon, enviï'ns un e-mail, o vingui a visitar-nos. Estarem encantats d'atendre-li.

+34 676 82 48 72

info@medcan.es

Carrer València, 575

08026 Barcelona

De Dilluns a Divendres

De 11:00 a 14:00 i de 17:00 a 20:00

 

  De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de DESARROLLOS, INVESTIGACION Y MEJORAS EN MATERIA VEGETAL SL amb CIF B67627372 i domicili social situat al carrer VALÈNCIA 575, 08026, BARCELONA, amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació relacionada que pugui ser del seu interès. En compliment amb la normativa vigent, DESARROLLOS, INVESTIGACION Y MEJORAS EN MATERIA VEGETAL SL informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir amb els preceptes esmentats anteriorment.
  Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificades, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que tenim el seu consentiment per utilitzar-les per les finalitats esmentades.
  DESARROLLOS, INVESTIGACION Y MEJORAS EN MATERIA VEGETAL SL informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que DESARROLLOS, INVESTIGACION Y MEJORAS EN MATERIA VEGETAL SL es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquestes es suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.
  D'acord amb els drets que li confereix la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d'accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament de els mateixos, dirigint la seva petició a l'adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic administracion@medcan.es.
  Al seu torn, l'informem que pot dirigir-se a l'Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna.
  Per poder tractar les seves dades en funció de la finalitat del tractament requerim que ens atorgui el seu consentiment i llegeixi atentament la nostra política de privacitat, per la qual cosa cal una actuació per part seva consistent en marcar la casella de CONSENTIMENT indicada en el nostre formulari de contacte. Amb l'enviament del formulari de recollida de dades vostè accepta la política de privacitat de DESARROLLOS, INVESTIGACION Y MEJORAS EN MATERIA VEGETAL SL