Dr. Ramírez Mirabal

Doctor en Medicina i Cirurgia
Doctor en Medicina i Cirurgia, Especialitat en Medicina Física i Rehabilitació.
Col·legi Oficial de Metges de Barcelona / Col·legiat 47680.
Metge Resident de Medicina Física i Rehabilitació a l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol. Del 12 maig 2011 al 12 maig 2015.
Funcions realitzades corresponents a l’especialitat de Rehabilitació: Neuro Rehabilitació, Aparell Locomotor, Cardio-respiratori, Limfedema, Amputats, Sòl Pèlvic, Transtorns de deglució i veu, Patologia Vestibular, infiltració amb Toxina botulínica en el tractament de l’espasticitat i Paràlisi facial, Atenció directa als pacients ingressats als llits de Rehabilitació, Interconsultes hospitalàries, Consulta Externa i Laboratori de Proves Funcionals.
ROTACIONS EXTERNES DE MEDICINA FÍSICA I REHABILITACIÓ
  • Institut Guttmann de Neurorehabilitació: Rotació per les Unitats de Lesió Medul·lar i Dany Cerebral. Participació activa tutelada en Unitat d’hospitalització. Seguiment i valoració en àrees terapèutiques. Participació i col·laboració en consultes externes. Revisions i recàrregues de bombes de baclofè sota supervisió. Assistència a consultes externes de Neuropediatria.
  • Hospital Sant Joan de Déu: Rotació pel Servei de Rehabilitació Infantil a on es van realitzar activitats assistencials en l’àrea de Rehabilitació Infantil (Consulta Externa, sala) i docents (sessions clíniques, bibliogràfiques).
  • Hospital Universitari de Bellvitge: Tractament mitjançant infiltració de toxina botulínica en Paràlisi facial. Assistència en sessions de tractament fisioterapèutic específic. Infiltració amb toxina botulínica en espasticitat a nivell local. Infiltració miofascial de punts gallet, punció seca.
  • Clínica del Dolor HGTIP: Familiarització amb fonaments del tractament del dolor amb radiofreqüència. Infiltracions articulars guiades per ecografia múscul esquelètica. Radiofreqüència polsada. Infiltracions guiades per control radiològic: epidurals, cabals, articulars posteriors. Assistència setmanal per a tractaments com rizòlisi o col·locació de catèters.
  • Western Cape Rehabilitació Centre (Cape Town, South Africa): Activitat assistencial en centre de rehabilitació referent a Sud-àfrica, principalment pacients amb afectacions neurològiques (Lesió Medul·lar, Dany cerebral adquirit) Tractament integral per als pacients entre els quals maneig de bufeta i intestí neurogen, treball actiu participatiu en grup multidisciplinari conjuntament amb fisioterapeutes, terapeutes ocupacionals, logopedes i ortoprotesistas. A més de Sessions conjuntes, revisions bibliogràfiques i sessions informatives per a pacients.
  • Medcan: Realització de curs formatiu impartit pel Dr.Albert Estrada Zambrano i realització de consultes en pràctiques durant un mes, al costat del Dr. Estrada, en les consultes de Medcan.